Στην Προσευχή να ζητάς ότι χρειάζεσαι, αν και ξέρει ο Θεός πριν εσύ του πεις

Στην Προσευχή να ζητάς ότι χρειάζεσαι, αν και ξέρει ο Θεός πριν εσύ του πεις. Και να προσεύχεσαι με καθαρή την καρδιά, χωρίς εσύ να έχεις έχθρα με κανέναν.

Γιατί αν έχεις έχθρα, καταπατάς έτσι την αληθινή αγάπη που μας έδωσε ο Θεός. Να φροντίζεις λοιπόν πάντα, ώστε να είσαι σωστός στην χριστιανική σου ζωή.

Αλλά αν πάλι αποτύχεις, μην ανησυχήσεις για το αίτημα σου στην προσευχή, ο Θεός θα σε ακούσει όταν προσευχηθείς, γιατί είναι σπλαχνικός. Μας το έχει αποδείξει εξάλλου με τα άπειρα του θαύματα σε πολλούς που δεν είχαν την σωστή ζωή, γιατί μας αγαπάει παρότι εμείς ξεφεύγουμε από το σωστό πολλές φορές, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σωθούμε αν μείνουμε έτσι, ούτε μας παροτρύνει να μείνουμε έτσι, ούτε μας ζητάει να προσευχόμαστε σε αυτή την κατάσταση, αλλά με κάθε θαύμα του, είναι σαν να μας λέει, πιστέψτε. Έτσι λοιπόν όταν βλέπεται ένα θαύμα στην ζωή σας, μην το αγνοήσετε, γιατί είναι μία απόδειξη για να πιστέψετε.

Γι’ αυτό μην μένετε αδιάφοροι στα θαύματα, γιατί είναι ένα μεγάλο μήνυμα για εσάς, που πρέπει να αξιοποιήσετε, γι’ αυτό μετανοήστε, γιατί ποτέ δεν είναι αργά για την αληθινή ζωή.

Όλοι μας βλέπουμε καθημερινά θαύματα, και κάποιοι από εμάς το ζήσαμε αυτό, γι’ αυτό μην χάνουμε την ευκαιρία. Να ζήσουμε μία άγια ζωή, που θα μας χαρίσει την αιώνια ζωή.