Η ζωή μας έχει σκοπό και έπαθλο στον νικητή, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχει

Η ζωή έχει σκοπό και έπαθλο στον νικητή…

Κάθε άνθρωπος επάνω στη γη αγωνίζεται για να αποκτήσει αυτά που ονειρεύεται, τι ξέρεις όμως για την ζωή; Αυτό πρέπει να αναρωτηθεί ο κάθε άνθρωπος, ώστε να δει πως πρέπει να γνωρίσει τον Θεό, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να τον μελετήσει, και τότε θα δει με τα ίδια του τα μάτια, πως υπάρχει σκοπός που δημιουργήθηκε, και ο σκοπός αυτός δεν είναι να ζήσει μια τυφλή ζωή αποκτώντας αυτά που νομίζει, αλλά μια ζωή με οδηγό το Φως, με οδηγό τον Χριστό μας, τον Θεό μας. Που αυτός μονάχα οδηγεί στην επιτυχία της ζωής, καθώς αυτός θα σου δώσει την αιώνια ζωή, μια ζωή με Φως και ευτυχία παντοτινή, ζώντας με την πραγματική αγάπη, και όχι με την αγάπη της υποκρισίας, μια ζωή αληθινή, μια ζωή δίκαια.

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει μελετούν σε όλη την ζωή τους τον Λόγο του Θεού, ώστε να πλουτίσουν την ψυχή τους με θησαυρούς που διαρκούν για πάντα. Και όποιος άνθρωπος δεν πιστέψει, αυτός μόνος του καταδικάζει τον εαυτό του, ώστε να χάσει τους πολύτιμους πνευματικούς θησαυρούς που δίνει αυτή η ζωή, αλλά και το μεγάλο έπαθλο που είναι η σωτηρία.

Ο άνθρωπος που βλέπει πως δεν έχει καταφέρει να ζήσει την αληθινή ζωή, θα πρέπει να κάνει αρχή, και να μετανοήσει, και να προχωρήσει την ζωή του σωστά, κερδίζοντας με τον πνευματικό του αγώνα, όλα όσα μπορεί να κερδίσει. Πρέπει όμως να καταλάβει ο άνθρωπος αυτός, πως δεν μπορεί να το κάνει μόνος του, χρειάζεται πνευματικό πατέρα, ο οποίος θα τον βοηθήσει να προχωρήσει σωστά, γιατί πολλοί προσπάθησαν μόνοι τους, αλλά πολλοί πλανήθηκαν, και πέσανε στην αίρεση, και στην εντελώς λάθος τρόπου ζωής.